Vreemdgaan sites op internet

Vreemdgaan is niets nieuws, het gebeurt al zolang de mens bestaat. En laten we eerlijk zijn, we kunnen het de mensen die vreemdgaan eigenlijk ook nauwelijks kwalijk nemen. Het is een feit, dat nakomelingen bij verschillende partners, de gehele mensheid ten goede komt. Dus feitelijk als je met meerdere vrouwen of mannen neukt, dan doe je dit voor de toekomstige weerbaarheid van de homo sapiens op de hele planeet. Tja iemand moet zich opofferen voor die kut klus. Dat wil zeggen, als je bij het vreemdgaan geen condoom gebruikt. Anders telt het niet.

Maar even serieus, de mens is niet monogaam. Dat is biologisch en evolutionair bepaald. Overspel gebeurt dagelijks op grote schaal. De drang om sex te hebben met iemand anders zit in onze genen. Het is spannend, opwindend en als de verboden vrucht. Juist wat niet mag, maakt het nog lekkerder en (bijna) onweerstaanbaar. En misschien nog wel het belangrijkste: het is ook gewoon fucking geweldig om iemand te veroveren en mee te sexen. Verandering van spijs doet eten en verandering van partner doet neuken.

Waar vroeger voornamelijk de mannen vreemd gingen, is er een groeiend aantal vrouwen wat dit tegenwoordig ook doet. Het is ook erg makkelijk geworden op internet met al die speciale datingsites die zich richten op mannen en vrouwen die al in een relatie zitten. Je hoeft tegenover je nieuwe sexpartner niet geheim te houden, dat je al getrouwd bent of samenwoont. De persoon met wie je afspreekt, weet er namelijk alles van, doet precies hetzelfde en gaat dus ook vreemd.

Als je een afspraakje maakt met iemand op zo’n website, dan spreek je ook voornamelijk af voor de sex, want een relatie hebben jullie beiden al. Wat er nog meer uit kan voortvloeien, dat merken jullie vanzelf wel. Mogelijk zien jullie elkaar nog veel vaker of besluiten jullie ook om andere dingen samen te doen, zoals een strandwandeling, een keer uiteten of romantisch samen naar een parenclub. Maar in eerste instantie zijn dit soort afspraken bedoeld als een éénmalige sexdate. Hoe veel mooier kan je het krijgen?

Een site waar je online sexcontact kan vinden is beetje vreemdgaan.

Vreemdgaan site

BeetjeVreemdgaan.nl

Wij wensen jullie veel adult fun en uiteraard spreekt het voor zich dat je het niet exclusief bij één partner hoeft te houden. Denk aan de toekomst van onze soort ;)