Webcamsex en Sexchat

Zoals uitgelegd op de voorpagina van deze website wordt een webcam girl er vrolijk van als jij bij haar in haar chatbox komt. En meestal word jij er ook blij van, dat wil zeggen als jij naar een dame gaat, die jij aantrekkelijk vindt. Mocht je per ongeluk een verkeerde dame hebben aangeklikt of het valt toch een beetje tegen, dan is dat geen enkel probleem. Je hoeft er immers niet mee te trouwen of zelfs langer dan 1 seconde naar te kijken. Met een simpele muisklik ben je weer terug in het overzicht van webcamsex dames, waarbij je direct een andere kunt kiezen.

Na een kort tijdje chatten kan jij of zij het gesprek richting sex sturen, zodat jullie een echte sexchat kunnen houden. Je kan vragen of ze zich wil uitkleden en aangezien de meeste webcam dames überhaupt al niet veel aan hebben, is dat zo geregeld. Let wel op dat je dit beleefd vraagt, de meeste dames worden niet graag gecommandeerd. Ook bepaalt ze zelf, of ze dit wel of niet gelijk doet. Voor die paar euro’s die je haar betaald, ben je nog niet per definitie gelijk haar baas. Sommige vrouwen zullen er in meegaan en sommigen nog even niet.

Als ze zich wel uitkleedt (wat vaker wel voorkomt dan niet) , zal zij waarschijnlijk ook aan jou vragen, of jij de cam wil aanzetten. Dit is niet verplicht, maar een camgirl stelt het wel op prijs, als ze weet met wie zij webcamsex gaat doen. Ze ziet graag je gezicht, zodat ze weet dat het niet per ongeluk haar buurman is, haar vader of een oom. Ook vindt ze het geil om te zien, dat jij een stijve krijgt van haar. Dat is altijd een compliment. En je kunt haar een nog grote dienst bewijzen, door jezelf af te trekken en klaar te komen voor de cam. Zo weet ze dat je haar echt lekker vindt. Daarnaast helpt het ook als je haar wat complimentjes geeft, dat houdt de sfeer er lekker in.

Wat jij en de dame verder doen, hangt sterk af van wat zij bereid is te doen en nog belangrijker of ze jou graag mag. Gedraag jij je als een eikel, dan zal ze niet snel bereid zijn, om een mega live webcam show te geven tijdens de sex chat. Echter als jij haar respectvol behandelt, zijn er genoeg dames, die schijnbaar vanuit het niets een grote dildo ergens vandaan toveren (meestal ligt deze gewoon onder het bed of staat net buiten beeld). En dan blijkt dat ze deze toy graag bereid zijn te gebruiken op één of meerdere speciale plekjes. Sommige dames doen dat misschien niet de eerste keer, dat je bij haar in haar box zit, maar als je vaker langs en klaar komt, dan zal de band groeien en ook de dingen die ze voor de cam wil doen.

Kortom wees lief voor haar en ze zal lief zijn voor jou.

Goede webcamsex / sexchat sites zijn:

Bloot24.nl
Webcam-sex.in

Twee compleet verschillende webcam sex chat sites lijken met een zeer verschillende aanbod aan dames. Have fun en bezoek zoveel dames als je wilt, het is geen vreemdgaan en je hoeft je niet schuldig te voelen.